לזניית גבינות לשבועות ובכלל הצגה

לזניית גבינות לאוהבי שבועות המטורף

 

לזניה איטלקית מגבינות  שמכינים בבית עם הרבה אהבה, בדיוק מתאים לשבועות אבל גם בכלל מתאים לכל השנה…תלכו על זה
חומרים:
  • 1 חבילה דפי לזניה
  • 1 קוטג
  • 1 גבינת טיב טעם
  • 100 גרם גבינה בולגרית
  • 100 גרם גבינת קשקבל
  • 150 גרם גבינת פרמזן מגוררת
  • 2 קופסאות רסק עגבניות קטנות
  • 1 קופסא עגבניות מרוסקות
  • 1 בצל גדול חתוך לקוביות
  • 50 גרם חמאה
  • 2 ביצים
  • 2 כפות קמח
  • 1.5 כוס חלב
  • מלח\ פלפל שחור
אופן ההכנה:
  1. במחבת רחבה נטגן את הבצל בשמן קנולה עד הזהבה
  2. נוסיף את התבלינים, עגבניות מרוסקות  ורסק העגבניות, קצת מים שלא יהיה סמיך ונבשל יחד כ 10 דקות על אש נמוכה, נתבל במלח ופלפל
  3. בסיר נוסף נכין את הבשמל: חמאה, 2 כפות קמח וחלב, נוסיף תיבול  ונערבב עד שנוצרת מאסה סמיכה
  4. נרכיב את הלזניה: שכבת  דפי לאזניה הושרו במים חמים כ 2 דקות  מעליהם רוטב העגבניות, מעל שכבה ראשונה של בשמל, מעל שכבה ראשונה של גבינות
  5. ניצור 2 שכבות כאילו באותו הרצף ונסיים עם רוטב עגבניות, בשמל ומעל גבינת פרמזן מגוררת בשפע
  6. נאפה בתנור מכוסה כ 40 דקות ואז נוריד את הכיסוי ונאפה עוד חצי שעה להזהבה על חום 170 מעלות
  7. טריק קטן, שימו נייר אפיה מתחת לנייר כסף וכך לא ידבק לכם בזמן הכיסוי והאפייה

איך נשדרג מבסיסי לעסיס:

לזניה בשרית

 

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן