עלי סיגר ממולאים במתיקות

מתכון משודרג לעלי סיגר המוכרים לכולם, במילוי גבינות מתוקות וצימוקים

מברוקה מתוקה מגבינות וצימוקים

גרסה מתוקה למברוקה המקורית  – גם היא טעימה ומריחה למרחקים.
אפשר למלא באפרסקים, תפוחים, צימוקים, פירות יערץ אפשר להוסיף הרבה וניל או פודינג וניל, גרדת לימון.. הכל ישפר את הטעמים ויביא את המאפה לרמה אחרת
חומרים:
עלי סיגר לפי גודל התבנית שלכם
מילוי:
  • חבילת גבינת ריקוטה
  • חצי כוס סוכר לבן
  • חצי כפית מחית וניל
  • שקית סוכר וניל
  • חופן צימוקים בהירים שהושרו ביין אדום מתוק או ליקר , מה שיש בבית ( גם אם אין  זה לא חובה)
  • 3 ביצים
  • 1 שמנת מתוקה אפשר גם להשתמש בשמנת 15%
אופן ההכנה:
  1. נערבב את הגבינה, הסוכר והווניל – נוסיף את הצימוקים המושרים ללא הנוזל
  2. נמלא עלי סיגר במילוי נגלגל ונניח בתבנית אחד ליד השני עד אשר כל התבנית מלאה,(כדאי להצמיד את השבלולים)
  3. נערבב את הביצים עם השמנת  ונשפוך על כל המאפה
  4. נניח לנוזל להיספג כ10 דקות ונאפה בתנור שחומם מראש 160 מעלות כ20 דקות, או עד הזהבה

נקרר מעט ונגיש עם אבקת סוכר מלמעלה, ריבה בצד וכוס תה

 

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן