מברוקה מתוקה מגבינות וצימוקים
גרסה מתוקה למברוקה המקורית – גם היא טעימה ומריחה למרחקים.
אפשר למלא באפרסקים, תפוחים, צימוקים, פירות יערץ אפשר להוסיף הרבה וניל או פודינג וניל, גרדת לימון.. הכל ישפר את הטעמים ויביא את המאפה לרמה אחרת
חומרים:
עלי סיגר לפי גודל התבנית שלכם
מילוי:
- חבילת גבינת ריקוטה
- חצי כוס סוכר לבן
- חצי כפית מחית וניל
- שקית סוכר וניל
- חופן צימוקים בהירים שהושרו ביין אדום מתוק או ליקר , מה שיש בבית ( גם אם אין זה לא חובה)
- 3 ביצים
- 1 שמנת מתוקה אפשר גם להשתמש בשמנת 15%
אופן ההכנה:
-
נערבב את הגבינה, הסוכר והווניל – נוסיף את הצימוקים המושרים ללא הנוזל
-
נמלא עלי סיגר במילוי נגלגל ונניח בתבנית אחד ליד השני עד אשר כל התבנית מלאה,(כדאי להצמיד את השבלולים)
-
נערבב את הביצים עם השמנת ונשפוך על כל המאפה
-
נניח לנוזל להיספג כ10 דקות ונאפה בתנור שחומם מראש 160 מעלות כ20 דקות, או עד הזהבה
נקרר מעט ונגיש עם אבקת סוכר מלמעלה, ריבה בצד וכוס תה