עוגת הדבש ותבלינים שלי

עוגת דבש עם תבלינים שהחג הזה יהיה מתוק מהרגיל

עוגת דבש עם תבלינים, תמיד שמגיע ראש השנה מתחילים לחפש מתכונים לעוגות יש בתים שיש להם מתכוני עוגות שעוברות עם הדורות, משהו משפחתי כזה
לי אין כזו אז לאחר שניסיתי כל כך הרבה עוגות, הגעתי להרכב שאני הכי אוהבת.. עוגת דבש מתובלת כזו, שמבשילה בטעמים אחרי יומיים מחוץ למקרר.
זה ריח של ראש השנה מבחינתי, ממש מקווה שתאהב גם כן
  • חומרים:
  • 4 ביצים
  • 2.5 כוסות קמח
  • 1/2 שקית אבקת אפיה
  • 1 כפית סודה לשתייה
  • 1/2  כוס סוכר דמררה
  • 1/2 כוס סוכר לבן
  • 1/2 כוס דבש
  •  1/2  כוס שמן
  • קורט מלח
  • 1 כפית קינמון
  • 1 כפית  ציפורן
  • 2\1 כפית זנגוויל
  • 1 כוס קפה שחור בכוס של נס קפה, לא כוס קטנה של קפה שחור ( עם כפית גדושה קפה שחור ואפשר גם עם הל)
  • 1 כוס אגוזי מלך קצוצים
אופן ההכנה:
  1. להקציף את הביצים עם הסוכר כ 6 דקות עד קבלת קציפה בהירה ותפוחה
  2. להוסיף את השמן והדבש  ולערבב קלות במיקסר
  3. בקערה בצד לערבב את כל החומרים היבשים
  4. לערבב את החומרים היבשים  והקפה השחור עם קציפת הביצים, בעזרת מרית, לא לערבב הרבה מידי שהעוגה תישאר אוורירית
  5. להוסיף את האגוזים הקצוצים, להשאיר קצת לפזר גם מעל העוגה
  6. לפזר את שארית האגוזים למעלה
  7. לאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות 35 דקות עד הזהבה, מוכן כאשר קיסם ננעץ ויוצא יבש
להגיש עם  אבקת סוכר או זילוף דבש מומס מעל
איך משדרגים מבסיסי לעסיסי:
  • עוגת דבש אגוזים וקרמל

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן