עוגת פרג של אורן

עוגת פרג בחושה ועשירה במיוחד

עוגת פרג של אורן

יש הרבה עוגות פרג בחושות, אבל זו מיוחדת וטעימה במיוחד.
עשירה בטעמים מומלצת מאודדדד
חומרים:
  • 6 ביצים מופרדות
  • 150 גרם סוכר
  • 250 גרם פרג טחון
  • 4 תפוחי גרנד סמיט מגורדים
  • 1 כוס חמיציות
  • 1 כוס צימוקים
  • ½ כוס שמן
  • שקית אבקת אפיה

לגנש:

  • 150 גרם שמנת מתוקה
  • 150 גרם שוקולד
  • 1 כף אבקת סוכר
אופן ההכנה:
  1. להקציף חלבונים מחצית הסוכר
  2.  להקציף את החלמונים עם שארית הסוכר למאסה תפוחה
  3. להוסיף את השמן בזרזוף איטי לחלמונים, המקסר על מהירות בינונית
  4. לערבב את כל החומרים היבשים
  5. להוסיף לחלמונים ב3 פעמים ולערבב ידני בתנועות עטיפה
  6. להוסיף את החלבונים למאסה ולערבב ידנית בזהירות עד לחיבור כל המאסה
  7. לאפות בחום 180 מעלות עד שקייסם יבש בערך 45 דקות
  8. לקשט מעל בגנש – כל חומרי הגנש מומסים במקרו
עוגה טובה גם לפסח – בלי קמח

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן