יומן מסע – 3 ערי מזרח בנסיעה אחת

אוכל במזרח - חוויה קולינרית

3 ערי מזרח במסע אחד

במסגרת עבודתי אני טסה רבות למזרח, בעיקר לתערוכות או פגישות עם ספקים.
הפעם טסתי בחברת ההנהלה החדשה בחברה החדשה בה אני עובדת,
אחרי 17 שנה סוףסוף עשיתי שינוי וזזתי קצת ממקום הנוחות שלי.
אך יעד הטיסה זהה וטסנו לתערוכה בגוואנגזו, עיר סמיכה להונג קונג בחלקה הפנימי של סין.
לא אלאה אותכם על סיפורים על התערוכה כ באוכל עסקינן ולכן אספר לכם על מסעדות טובות ומומלצות שאכלתי, אוכל רחוב וכאילו…
למי שמבקר בתערוכה ורוצה לאכול טוב, יש כמה מסעדות טובות בגוואנגזו.
הראשונה העיקרית בה אני מבקרת כמעת בכל פעם היא OGGE , מסעדה איטלקית בחלקו החדש של העיר מומלצת מאודדד
אשר לאכול שם מפסטות טריות, סלטים וגם מנות בשר טעימות במיוחד.

 

השניה היא סטייק הואס גם בקרבת מקום ובו ממגוון הסטייקים וההמבורגרים.
בר אירי עם אוכל פאבים מומלץ למי שרוצה אוכל קל עם אוירה קליל
אוכל סיני למי שרוצה אוכל מקומי, לזה אין לי מקום ספציפי להמליץ, עדיף ללכת עם משהוא מקומי שימליץ לכם על המנות

באחד הערבים הוזמנו לארוחה במסעדה ברמה, רמה ה MORTON , מסעדת סטייקים ואוכל גורמה,

מה אני אגיד לכם, זה באמת רמה רמה, למי שרוצה להשקיע ולהנות… ממליצה בחום,
מה אכלנו שם? הכל מסלט קיסר, מנת צדפות פריכות על מצע של קרם בטטה ופטריות שונות, סטייק פילה עם תפוח אדמה לוהט.

קינחנו בפאי לימון, טירמיסו תות ורקם בורלה

משם זזנו ליום בהונג קונג, קפצנו לפליקס, קומה 28 בפנינסולה , אחד המלונות הנחשבים בחצי האי קאולון. נכנסנו לשבת בבר, כמובן  לא פספסנו את השירותים משקיפים על כל העיר.

אכלנו במסעדה איטלקית של ג'ימי אוליבר בהרבור סיטי, חייבת לציין שכגודל הציפיה הייתה גודל האכזבה, אוירה כייפית במסעדה, מנות פתיחה מצויינות אבל השאר היה מאכזב ואפילו מאודדד… חבל כי ממש חיכיתי למסעדה הזו ולחוויה.מה אכלנו? מנו פתיחה פטריות פריכות, תפוחי אדמה בפרמזן וכמהין,

מנות עיקריות פיצה פיטריות פסטה בולונייז, דג במעטפת

וקינחנו בטירמיסו יומולדת.. שלי ?

לסיום הנסיעה אני חתכתי ליומיים בבנגקוק ושם חגגתי על אוכל רחוב תאילנדי, מפאד תאי, מנגו סטייקי רייס וכל האינצ'לדה…

בשביל הכיף שלי לקחתי גם סדנאת בישול תאילנדי כמו שאני אוהבת.
הכנו מנות טעימות ממש, תמיד יוצא טעים עם המדריכה שם… זה מצחיק אבל העיקר אילו כל חומרי הגלם, הבזיליקום הנכון, השום הנכון וכו.. בגלל זה יש שוני בטעמים ושם זה הכי הכי טעים

אם אתם מבקרים בבנגקוק ויש לכם 3 שעות לפנות ממליצה לקחת סדנאת בישול כזו אולי עם סיור בשוק, זה גם חוויה וגם טעים

יאלה.. עד הפעם הבאה, ביוש ?

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן