פלפל שושקה ממולא – צמחוני

פלפל ממולא במילוי צמחוני

פלפל שושקה ממולא – צמחוני

אני אוהבת מאוד ממולאים, הירק הממולא מעביר מהטעמים שלו לטעמי המילוי – בעיני זה קסום.
אפשר למלא כל ירק שבא לכם במילוי הצמחוני הזה

חומרים:
  • 6-8 פלפל שושקה
  • 1 כוס אורז
  • 1 בצל חתוך לקוביות
  • 4 שיני שום
  • 2 גזרים מגוררים
  • עלי מנגולד חתוכים לרצועות
  • חופן פטרוזליה וכוסברה קצוצים( אפשר גם רק 1 מהם)
  • ½ כופסא עגבניות מרוסקות
  • 1 כף רסק עגבניות
  • ½ כפית מלח
  • ½ כפית פפריקה מתוקה
  • 2 פלפל חריף
  • מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה:
  1. לטגן את הבצל עד הזהבה
  2. להוסיף את הגזר המגורר ועלי המנגולד החתוכים לאדות יחד
  3. להוסיף תבלינים ואורז לעאכבב יחד כ2 דקות
  4. למלא את הפלפלים. דחוף את המילוי עד סוף הפלפל בעזרת ידית כפית ארוכה
  5. להניח בסיר שטוח אחד לפי השני
  6. לפזר בינהם פלפל חריף ושיני שום, מעל לבזוק עוד טיפה מלח, פלפל שחור וקצת פפריקה
  7. להוסיף את רסק העגבניות והעגבניות המרוסקות וכ2 כוסות מים
  8. לבשל על אש קטנה כשעה.

איך לשדרג מבסיסי לעסיסי

נחליף את האורז בעדשים או בבורגול

במקום עגבניות ברוטב ישים 1/2 כןס מיץ לימון ועוד 1.5 כוסות מים, זה יתן טעם חמצמץ לתבשיל

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן