בערב, כשאני מגיעה מהעבודה מחכים לי בני הבית ר ע ב י ם.
אם לא הכנתי מראש אז חייבת שיהיה לי משהו להכין במהירות הבזק.
המתכון הנ"ל הוא מהיר – עד שאכין את הסלט ליד או את התוספת.. כבר יהיה ניתן לעלות על האש ולאכול.
הכי חשוב באוכל מהיר זה לתכנן מראש, שהבשר יהיה מופשר או שעברנו בסופר וקנינו טרי, שכלי הבישול יהיו זמנים – זה הסוד לאוכל מהיר – החלטה!
חומרים:
-
1/2 קילו כבדי עוף
-
1/2 קילו פרגיות חתוכות לקוביות
-
1/2 קילו לבבות עוף
-
2 בצלים גדולים ותוכים לחצאי טבעות
-
פפריקה מעושנת
-
ראס אל חנות
-
קורט מלח ופלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
-
לחתוך את הבשר לקוביות קטנות
-
בקערה לערב את כל התבלינים הבשר והבצל – לתת לבשר להמתין כחצי שעה במקרר לכניסת כל הטעמים.
-
במחבת גדולה לחמם שמן קנולה
-
לצקת את הבשר עם התבלינים והבצל ולבשל על אש גדולה כ10 דקות, אשר מערבבים מדי פעם.
-
להגיש עם חומוס , שמן זית ופיתה – את הכל ניתן להכין לבד
איך משדרגים לעסיסי:
-
נוותר על הלבבות וכבדי העוף
נוסיף בצל סגול, בצל ירוק, לתבל בסויה, זינגר, צילי, רוטב דגים וכוסברה – ייתן טעמים תאילנדיים