מעורב ירושלמי חצי קלאצ'

A VPN is an essential component of IT security, whether you’re just starting a business or are already up and running. Most business interactions and transactions happen online and VPN

בערב, כשאני מגיעה מהעבודה מחכים לי בני הבית  ר ע ב י ם.

אם לא הכנתי מראש אז חייבת שיהיה לי משהו להכין במהירות הבזק.
המתכון הנ"ל הוא מהיר – עד שאכין את הסלט ליד או את התוספת.. כבר יהיה ניתן לעלות על האש ולאכול.
הכי חשוב באוכל מהיר זה לתכנן מראש, שהבשר יהיה מופשר או שעברנו בסופר וקנינו טרי, שכלי הבישול יהיו זמנים – זה הסוד לאוכל מהיר – החלטה!
חומרים:
  • 1/2 קילו כבדי עוף
  • 1/2 קילו פרגיות חתוכות לקוביות
  • 1/2 קילו לבבות עוף
  • 2 בצלים גדולים ותוכים לחצאי טבעות
  • פפריקה מעושנת
  • ראס אל חנות
  • קורט מלח ופלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
  1. לחתוך את הבשר לקוביות קטנות
  2. בקערה לערב את כל התבלינים הבשר והבצל – לתת לבשר להמתין כחצי שעה במקרר לכניסת כל הטעמים.
  3. במחבת גדולה לחמם שמן קנולה
  4. לצקת את הבשר עם התבלינים והבצל ולבשל על אש גדולה כ10 דקות, אשר מערבבים מדי פעם.
  5. להגיש עם חומוס , שמן זית ופיתה – את הכל ניתן להכין לבד
איך משדרגים לעסיסי:
  •  נוותר על הלבבות וכבדי העוף
    נוסיף בצל סגול, בצל ירוק, לתבל בסויה, זינגר, צילי, רוטב דגים וכוסברה – ייתן טעמים תאילנדיים

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן