עוגת פרג וקוקס של אמא
אחת העוגות האהובות עלי מהבית, אמנם עם השנים עדכנתי טיפה את המתכון אבל התוצאה נשמרה
חומרים:
- 150 גרם פרג
- 100 גרם קוקוס
- 2 כוסות סוכר
- 1.5 כוס קמח
- 4 ביצים
- 1 שקית אבקת אפיה
- 1/2 כפית סודה לשתיה
- 200 גרם חמאה רכה ( אפשר גם ¾ כוס שמן במקום)
- 1 גביע לבן או כוס רוויון ( אם רוצים שיהיה פרווה להחליף לנוזל קוקוס קופסאת שימורים שלמה)
- 2 כפות ברנדי
- חופן אגוזי מלך קצוצים
אופן ההכנה:
- לערבב את כל החומרים היבשים בקערה
- לערבב את כל החומרים הרטובים בקערה, עדיף במקסר
- להוסיף את החומרים היבשים ב 3 פעמים לחומרים הרטובים
- לערבב עד לחיבור החומרים לא הרבה מידי
- לצקת ל2 תבניות אינגליש קייק
- לאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות, כ 45 דקות, עד שקייסםיוצא יבש
- לקשט בגנש שוקולד ( 100 גרם שוקולד מריר יחד עם 150 גרם שמנת מתוקה)