לא לקחתי מהבית הרבה מאכלים אבל את הכבד קצוץ של אימא שלי אני אימצתי לכל החיים
זה הכבד הכי טעים שאני מכירה, הוא לא יבש כזה ואין לו טעם חזק של כבד.
אני כמובן מכפילה ולעיתים אפילו משלשת את הכמויות..
חומרים:
-
1/2 קילו כבד
-
5 ביצים
-
5 בצלים חתוכים ומטוגנים
-
2 פרוסות חלה ( בפסח אני פשוט מורידה את זה)
אופן ההכנה:
-
לטגן את הבצל עד הזהבה
-
להוסיף את כבדי העוף כשהם נקיים מהגידים או מכל חלק ירוק שמחובר אליהם
-
לצלות את הכבדים עד שיהיו מוכנים, לא ורודים ולא מיובשים למוות
-
לטחון הכל יחד, כבדים, בצל, ביצים קשות ובסוף את החלה רטובה במים ( זה בעיקר כדאי לנקות את המטחנה)
-
לתבל במלח ופלפל שחור
-
לצנן ולהגיש… לא ישאר לכם כלום מזה אני מבטיחה