כבד קצוץ

A VPN is an essential component of IT security, whether you’re just starting a business or are already up and running. Most business interactions and transactions happen online and VPN
לא לקחתי מהבית הרבה מאכלים אבל את הכבד קצוץ של אימא שלי אני אימצתי לכל החיים
זה הכבד הכי טעים שאני מכירה, הוא לא יבש כזה ואין לו טעם חזק של כבד.
אני כמובן מכפילה ולעיתים אפילו משלשת את הכמויות..
חומרים:
  • 1/2 קילו כבד
  • 5 ביצים
  • 5 בצלים חתוכים ומטוגנים
  • 2 פרוסות חלה ( בפסח אני פשוט מורידה את זה)
אופן ההכנה:
  1. לטגן את הבצל עד הזהבה
  2. להוסיף את כבדי העוף כשהם נקיים מהגידים או מכל חלק ירוק שמחובר אליהם
  3. לצלות את הכבדים עד שיהיו מוכנים, לא ורודים ולא מיובשים למוות
  4. לטחון הכל יחד, כבדים, בצל, ביצים קשות ובסוף את החלה רטובה במים ( זה בעיקר כדאי לנקות את המטחנה)
  5. לתבל במלח ופלפל שחור
  6. לצנן ולהגיש… לא ישאר לכם כלום מזה אני מבטיחה

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן