המטבוחה שלי

מתכון בייתי שלנו למטבוחה שניתן לשחק עם מידת החריפות שלה

לכל בית יש את המתכון שלו למטבוחה, אצלינו המתכון הזה מנצח.
מטבוחה כזאת לא בטוח שיצא לך לטעום.

מטבוחה – חומרים:

  • 1 קילו עגבניות תמר, אם אין אז כל עגבניה רכה אחרת
  •  2 סלסות עגבניות שרי מזנים שונים
  •  5 שיני שום
  • 1-2 פלפל חריף תלוי במידת החריפות שתרצו
    1 פלפל אדום מסוג ששוקה, אם אין כי זה לא העונה ניתן לוותר
  •  1 כף פפריקה מתוקה
  •  1 כף רסק עגבניות
  •  מלח לפי הטעם
  • 3 כפות שמן קנולה

אופן ההכנה:

  1.  לחרוץ  X בכל העגבניות  בחלק של העוקץ, רק בקליפה
  2.  לבשל כ5 דקות במים חמים רק להקל על קילוף העגבניות
  3. בסיר שטוח לחמם את השמן ולהוסיף את שיני השום ל2 דקות
  4.  להוסיף פפריקה ולאחד את הבלילה
  5.  להוסיף את כל העגבניות חתוכות לקוביות קטנות כולל הפלפל האדום והחריף
  6. להוסיף רסק עגבניות וכפית מלח ולהביא לרתיחה – לא להכניס מים בשום מקרה
  7.  לכסות בנייר כסף ולהכניס לתנור שחומם מראש על 150 מעלות לשעה
  8.  לבדוק מה מצב התבשיל – הוא צריך להיות מצומצם וללא נוזלים, במידה ועדיין לא מוכן יש להכניס לתנור לחצי שעה נוספת
  9.  לסיים את הבישול רק לאחר שהכל מצומצם וטעים טעים – לבדוק אם חסר מלח
  10.  לשמור בכלי סגור במקרר, אם תצליחו שלמור על זה בכלל

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן