שושני שמרים במילוי ריקוטה ותרד

שושנים מלוחים במילוי במילוי ריקוטה ותרד
כשיש שמרים הבית מתמלא ריח של אפיה, אבל שמרים במילוי תרד ריקוטה הם האהובים עלי במיוחד

חומרים לבצק:
  • 350 גרם קמח לבן מנופה( פאשר להמיר חלק מהקמח לקמחים אחרים כמו קמח מלא)
  • 1 כף שמרים יבשים
  • ½ כוס שמן זית
  • 1 כפית מלח
  • 2 שיני שום כתושות
  • 1.5-2 כוסות מים ( זה משתנה לפי מזג האויר אז תתחילו בכוס ותוסיפו לאט לאט שהבצק לא יהיה נוזלי מידי)
חומרים למילוי:
  • שקית עלי תרד מכל סוג שהוא ( ניתן להשתשמש גם במדליוני תרד קפואים)
  • 1 בצל גדול חתוך לקוביות
  • 1 ריקוטה פרסקה
  • מלח, פלפל, אגוז מוסקט
אופן ההכנה:
  1. במקסר נשם את הקמח, השמרים ולערבבב קלות בעזרת הוו לישה
  2. להוסיף את המים, שמן בזירזוף איטי (מזכירה כרגע רק כוס מים 1)
  3. להוסיף את המלח ולראות שהבצק מתחיל להאסף יחד – כל זה במהירות איטית של המקסר
  4. ואז לפי מידת הצורך נוסיף מים – המטרה שהבצק יתחבר יחד לא יהיה יבש אך לא נוזלי, נוצר גוש סביב המלוש של המקסר
  5. ללוש עוד כ 8 דקות ליצירת גלוטן לעטוף בנייו נצמד ולהתפיח להכפלת הנפח כשעה( בקיץ זה תהליך מהיר יותר)
  6. את המילוי נכין ונצנן טוב לפני העבודה מול הבצק – זכרו בצק לא אוהב שום דבר חם עליו
  7. נטגן את הבצל עד הזהבה ונוסיף את התרד נבשל יחד כ 10 דקות ונצנן
  8. נערבב עם הגבינה ונתבל לפי הטעם
  9. נרדד את הבצק ונמלא במילוי הקר נגלגל ונחתוך לשושנים
  10. ניתן להם לתפוח כ 20 דקות לא יותר מידי, נמרח בביתה ולתנור
  11. תנור שחומם מראש 180 מעלות – לאפיה של כחצי שעה עד הזהבה
איך נשדרג מבסיסי עסיסי

בבצק מלוח כזה כל מילוי מתאים – אפשר להכין שושני פיצה או פסטו וגבינת פטה או עגבניות וגבינת מוצרלה

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן