סלט עדשים שחורות

A VPN is an essential component of IT security, whether you’re just starting a business or are already up and running. Most business interactions and transactions happen online and VPN
העדשים השחורות הן כמו פנינים קטנות, לבשל עד ריכוך, לא יותר מידי ואפשר להכין מהם כמעט הכל, צרפתי כאן סלט מגרה כתוספת לכל ארוחה, לפעמים זה גם הארוחה עצמה.
מצרכים:
  • 1 כוס עדשים שחורות
  • 2 כוסות מים
  • 2\1 כוס עלי נענע ובזיליקום  קצוצים
  • 2\1 כוס מגוון אגוזים קלויים על מחבת – אגוזי מלך, פקאן, חמנייה, גרעינים שחורים…
  • 2\1 בטטה חתוכה לקוביות קטנות
  • רוטב הצי'לי מתוק
  • לרוטב:
  • 2\1 כוס שמן זית
  • 2 כפת סילאן
  • 2 כפות מיץ לימון
  • מלח, פלפל
אופן ההכנה:
  1. לטגן בשמן זית על מחבת חמה את קוביות הבטטה, לאחר כ7 דקות כשיתרככו להוסיף, 2 כפות רוטב צ'ילי מתוק ולתת להם להתקרמל
  2. בסיר נפרד לשם את העדשים שטופות עם מים וטיפה מלח – לבשל עד לריכוך מלא, עדשים שחורות לוקחות זמן, בערך 15 דקות
  3. בקערה לשם את העדשים שהתקררו, הבטטה, כל האגוזים שקלינו על המחבת יחד כל העלים הקצוצים שחתכנו
  4. מעל את הרוטב: 2\1 כוס שמן זית, סילאן, מיץ מילון, מלח, פלפל לערבב יחד
איך משדרגים לעסיסי:
  • לערבב סוגי עדשים שונים
  • להוסיף עגבניות מיובשות, זיתים קלמנטה קלופים וקוביות גבינת פטה – נוצרת מין וריאציה על סלט יווני, משביע וטעים

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן