מרק פטריות קרמי ללא שמנת

מרק פיטריות קרמי ללא שמנת, טעים אששש

 

הבת שלי ממש רגישה לשמנת ומצד שני מתה על  מרק פיטריות.
ראיתי באיזה תוכנית טלוויזיה שניתן להסמיך את המרק עם אורז ובעצם כשנטחן אותו הוא יהפוך קרמי ויהיה מושלם ואכן זה יצא מושלם
חומרים:
  •  סלסלה פיטריות שמפניות
  • סלסלה פיטרות פורטובלו
  •   קצת פיטריות שיטאקי מיובשות מושרות בכוס מיםחמים, אם אין אז אפשאר לוותר, המרק טעים גם ככה
  • בצל חתוך לקוביות
  • תימין
  • מלח, פלפל, קורט אגוז מוסקט
  • 25 גרם חמאה
  • 2 כפות שמן זית
  • 3 כפות אורז
  • 4-6 כוסות מיםאורז
 אופן ההכנה:
  1. לטגן את הבצל, התימין והפיטריות בחמאה עם שמן זית
  2. להוסיף את המים של הפורצני
  3. כוס אורז ומים
  4. לתבל במלח ופלפל  ואגוז מוסקט ולבשל כחצי שעה עד ריכוך האורז
  5. לטחון הכל בממחה ידני

להגיש עם שמנת מתוקה אם בכל זאת בא לכם, וטיפות שמן זית מעל

 

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן