פאייה מרגז מהירת הכנה

רעבים, פאייה מהירהטיפה חריפה וקלה להכנה

פאייה מרגז מהירת הכנה

אוכל ומהר אומר הבן האמצעי שלי שתמיד רעב ובעיקר לאוכל טעים ובייתי – הפאייה היא פתרון קל ומהיר.
המרגז מכניס לזה קיק של חריפות, טעם מעשן וארומה נהדרת.
חומרים:
  • 1.5 כוס אורז עגול שטוף
  • 1 בצל חתוך לקוביות
  • כוס אפונה קפואה
  • 2 גזרים חתוכים לקוביות
  • חזה עוף חתוך לקוביות
  • 3 נקנקיות מרגז חתוכות לטבעות
  • 3 כוסות מים
  • מלח, פלפל
  • כפית גדושה פפריקה מתוקה
  • כפית אבקת מרק עוף
אופן ההכנה:
  1. לטגן את קוביות הבצל עד הזהבה
  2. להוסיף קוביות עוף וטבעות המרגז לטגן קלות עד לשינוי הצבע
  3. להוסיף את האורז, אפונה, גזר ותבלינים ולערבב, נוסיף את המים
  4. נבשל על אש בינונית כ15-20 דקות עד לספיגת כלל הנוזלים

איך נשדרג מבסיסי לעסיסי:

במקום הגזר והאפונה נוסיף עלים ירוקים של מנגולד, תרד, נענע, ללא המרגז ונעהוך את הפאייה לפאייה ירוקה

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן