גלידה פינוק של הבית

שניתפנק בגלידה של בית?
חומרים:
  • שמנת מתוקה, מארז כפול
  • 1/2 מיכל חלב מרוכז
  • תוספות: אוראו, M&M, פקאן סיני, שוקולד חלב פרה, פיצפוצי אורז מצופים בשוקולד
אופן ההכנה:
  1. להקציף את השמנת המתוקה למרקם של יוגורט
  2.  להוסיף חלב מרוכז ולהקציף עוד טיפה , להגיע למצב של קצפת רכה
  3.  להעביר ל2 קערות ולהוסיף לכל אחת את התוספות שאוהבים
  4.  להעביר לכלי עם מכסה ולמקפיא ל3 שעות

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן