מגש אנטיפסטי צבעוני
אני תמיד מכינה מגש כזה כשבאים חברים, הוא קל להכנה, צבעוני וכייפי לאכול.
צרפתי מגוון גדול של ירקות – לא חייבים את כולם – אבל תמיד תקפידו שיהיה צבעוני מספיק
חומרים:
- ראש כרובית – לבן
- 3 קישואים חתוכים לרצועות – ירוק בהיר
- 1-2 ראש ברוקולי – ירוק
- 2 סלט טרי – סגול
- 4 גזרים חתוכים לרצועות – כתום
- 3 בצלים חתוכים לרבעים – לבן
- עגבניות שרי – אדום
- שמן זית בנדיבות
- 3 ראשי שום חתוכים באמצע
- גמבה בכל מיני צבעים חתוכיה לרצועות
- 3 ענפים של רוזמרין
- 5 ענפי טימין
- חופן מלח גס
אופן ההכנה:
- לסדר הכל על מגשים לפי צבעים
- לפזר ענפי רוזמרין וטימין,
- מעל שמן זית בנדיבות ומלח גס
- להכניס תנור שחומם מראש על 200 מעלות ל 15-20 דקות, לא יותר
- אפשר להגיש חם או בטמפ החדר