מגש אנטיפסטי צבעוני

מגוון ירקות אנטיפסטי צבעוני לכל אירוח

מגש אנטיפסטי צבעוני

אני תמיד מכינה מגש כזה כשבאים חברים, הוא קל להכנה, צבעוני וכייפי לאכול.
צרפתי מגוון גדול של ירקות – לא חייבים את כולם – אבל תמיד תקפידו שיהיה צבעוני מספיק
חומרים:
  • ראש כרובית – לבן
  • 3 קישואים חתוכים לרצועות – ירוק בהיר
  • 1-2 ראש ברוקולי – ירוק
  • 2 סלט טרי – סגול
  • 4 גזרים חתוכים לרצועות – כתום
  • 3 בצלים חתוכים לרבעים – לבן
  • עגבניות שרי – אדום
  • שמן זית בנדיבות
  • 3 ראשי שום חתוכים באמצע
  • גמבה בכל מיני צבעים חתוכיה לרצועות
  • 3 ענפים של רוזמרין
  • 5 ענפי טימין
  • חופן מלח גס
אופן ההכנה:
  1. לסדר הכל על מגשים לפי צבעים
  2. לפזר ענפי רוזמרין וטימין,
  3. מעל שמן זית בנדיבות ומלח גס
  4. להכניס תנור שחומם מראש על 200 מעלות ל 15-20 דקות, לא יותר
  5. אפשר להגיש חם או בטמפ החדר

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן