מרק בשר ושעועית מהיר הכנה

מרק שעועית ובשר מחמם, אפילו לאלו שלא יודעים לבשל

מרק בשר ושעועית, ישר  לחורף כשקר, אין דבר יותר מחמם את הבטן והלב ממרק.
המרק הזה אהוב על בני ביתי ובכל פעם שהוא מתבשל משהו בא ומציץ בסירים ושואל.. מתי מוכן?
הכי כיף עם לחם להגיש
חומרים:
  • 1/2 קילו בשר בקר חתוך לקוביות קטנות ( תבקשו כזה לבישול ארוך)
  • 3 גבעולי סלרי
  • 2 גזרים
  • 1 בצל גדול חתוך לקוביות
  • 1/2 חבילה פטרוזיליה
  • 2 קופסאות שימורי שעועית ברוטב
  • 1 קופסא רסק עגבניות
  • 1 צנצנת פאסטה עגבניות
  • מלח, פפריקה מעושנת – כפית מכל אחד
  • פלפל שחור גרוס – 1/2 כפית
אופן ההכנה:
  1. נטגן את הבצל החתוך להזהבה, נוסיף קוביות סלרי וגזר
  2. נוסיף את קוביות הבשר ונסגור אותן מכל הצדדים עד שמשנות את צבען
  3. נוסיף את רסק העגבניות, השעושית,  התבלינים, הפאסטה ועוד 1 צנצנת מים
  4. נביא לרתיחה ונוסיף את הפטרוזיליה הקצוצה
  5. לבשל כשעה וחצי בכלי סגור ולזלזול עם לחם טרי
איך נשדרג לעסיסי:
  • במקום בשר נוסיף עוד ירקות כמו קישואים, כרובית, עלי בזיליקום וחופן פאסטה ונהפוך  את המרק למרק מינסטרונה

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן