גזרים בתנור

גזרים בתנור, קלים להכנה ומשדרגים כל ארוחה

גזרים בתנור

ניראה מליון $
טעים מליון $
עבודה 0$
חומרים:
  • חבילה גזרים ב 3 צבעים
  • 4 גזרים רגילים
  • 2 ראשי שום חתוכים לרוחב
  • 3 ענפי תימין
  • 2 ענפי רוזמרין
  • מלח גס, פלפל שחור
  • שמן זית
אופן ההכנה:
  1. נתחוך את הגזרים לרבעים לכל אורכם ונבשל כ 8 דקות במים רותחים
  2. נסדר בתבנית אפיה, בין לבין נשים את חצאי ראשי השום
  3. מען הכל שמן זית בנדיבות, מלח גס, וענפי תימין והרוזמרין
  4. לאפיה בתנור שחומם מראש כ 40 דקות עד שהגזרים רכים

איך משדרגים מבסיס לעסיסי:

ירקות שורש בסטייל חמין                                   תפוחי אדמה בעשבי תיבול

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן