עוף בטאג'ין עם ירקות שורש וכוסברה

A VPN is an essential component of IT security, whether you’re just starting a business or are already up and running. Most business interactions and transactions happen online and VPN

עוף בטאג'ין עם ירקות שורש וכוסברה

בעיקרון זה דומה לטבחה הטריפוליטאית שכבר העלתי, השוני הוא בבישול בטאג'ין.
המכסה המשולש יוצר בתוכי אדים משבשלים שונה את כל התבשיל. אפשר על הגאז או בתנור, אני אישית מעדיפה בתנור כי החום עוטף את כל הסיר מכל צדדיו.
חומרים:
  • 3 כרעי עף מחולק
  • 1 בצל גדול חתוך לקוביות
  • 1 כרשה חתוכה לטבעות
  • 3 גזרים קלופים וחתוכים גדול
  • 2 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לסירות
  • 1 כוס קוביות דלעת בינוניות עם הקליפה
  • 1 כופסא רסק עגבניות בינונית
  • 1 כוס מים
  • מלח, פלפל
  • 1 כף פפריקה מעושנת
  • 1 חבילת כוסברה קצוצה
אופן הכנה:
  1. בסיר הטאגי'ן לטגן את הבצל והכרישה עד שינוי הצבע לשקיפות, כ5 דקות
  2. להוסיף את חתיכות העוף ולהשחים מכל הצדדים כ5 דקות מכל צד, להניח בצד
  3. להוסיף את  והתבלינים לסר ולתפוח אותם כ2 דקות בשמן, להוסיף את היקרות והעות\ף
  4. להוסיף את רסק העגבניות והמים ולהביא לרתיחה
  5. להוסיף את כל חבילת  הכוסברה
  6. לכסות במכסה הטאג'ין ולהכניס לתנור שחומם מראש על 160 מעלות לשעה וחצי בישול
  7. להגיש עם קוסקוס או אורז

 

טבחה טריפוליטאית

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן