עוף תחת במשקולת

עוף תחת משקולת,כשמו כן הוא, מתבשל\ נצלה תחת כובד המשקולת

עוף תחת משקולת,חם לכם במטבח? גם לי תאמינו לי. אז המתכון הזה בדיוק מתאים לימים האלו.
גם כי הוא מהיר הכנה וקל וגם כי יוצר כל כך טעים וקרנצי שחבל על הזמן

חומרים:

  • עוף שלם או כרעיים
  • 3 כפות מיונז
  •  1/2 כפית מלח
  •  1/2 כפית פלפל
  •  1 כפית גדושה פפריקה מתוקה
  • 1/2 כפית שבבי צילי
  • אפשר לשם גם עשבי תיבול יבשים או תערובת ראס אל חנות… בכל מתאים פה
אופן ההכנה:
  1. לערבב את כל התבלינים במיונז
  2. לחתוך את העוף באחד הצדדים על מנת שנוכל לפרוש אותו
  3. למרוח את העוף משני צדדיו במשחת המיונז, להשהות במקרר לחצי שעה, אפשר גם להכין יום קודם
  4. לשם על מחבת, מעל מחבת נוספת ואבנים או כל משקולת כבדה אחרת
  5. נצלה על הגאז מכל צד חצי שעה על אש בינונית
יוצר קריספי, יגמר עד תום

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן