עוף תחת משקולת,חם לכם במטבח? גם לי תאמינו לי. אז המתכון הזה בדיוק מתאים לימים האלו.
גם כי הוא מהיר הכנה וקל וגם כי יוצר כל כך טעים וקרנצי שחבל על הזמן
חומרים:
- עוף שלם או כרעיים
- 3 כפות מיונז
- 1/2 כפית מלח
- 1/2 כפית פלפל
- 1 כפית גדושה פפריקה מתוקה
- 1/2 כפית שבבי צילי
- אפשר לשם גם עשבי תיבול יבשים או תערובת ראס אל חנות… בכל מתאים פה
אופן ההכנה:
-
לערבב את כל התבלינים במיונז
-
לחתוך את העוף באחד הצדדים על מנת שנוכל לפרוש אותו
-
למרוח את העוף משני צדדיו במשחת המיונז, להשהות במקרר לחצי שעה, אפשר גם להכין יום קודם
-
לשם על מחבת, מעל מחבת נוספת ואבנים או כל משקולת כבדה אחרת
-
נצלה על הגאז מכל צד חצי שעה על אש בינונית