קראנצ' קינואה מתוקה

קרקר קינואה מתוקה הכי ממכר שאתם מכירים
קראנצ, קינואה מתוקה
 קראנצ' קינואה מתוקה, מתכון שנתקלתי ברשת של סיגל ברמר המוכשרת
לא שיניתי, רק הנחתי אותו פה כי רציתי שיהיה לי בבלוג תזכורת, אבל כל הקרדיט לדבר הממכר הזה הוא שלה.
חומרים:
  • 1 כוס קינואה, עדיף לבנה אבל אפשר כל צבע וגם ערבוב של הסוגים
  • 1 כוס שיבולת שועל עבה
  • ½ כוס שומשום
  • ½ כוס פרוסות שקדים
  • 2כפות שמן קוקוס
  •  ½ כוס מייפל אמיתי
  •  4 כפות סוכר דמררה
  • ¼ כפית מלח
 אופן ההכנה:
  1.  בסיר קטן לחמם את שמן הקוקס, המייפל והסוכר להמסה
  2.  בקערה לערבב את כל החומרים יחד עם הנוזלים שנמסו
  3.  לשטח בין 2 ניירות אפיה בעזרת מערוך שיהיה דק דק
  4.  לאפות בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 15-20 דקות להזהבה מלאה
  5.  לתת לקראנצ,ים להתקרר ולשבור לחתיכות גדולות.
  6. לשמור בצנצנת סגורה גם שבוע, אבל זה לא יחזיק כל כך הרבה מעמד מבטיחה לכם

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן