קראנצ' קינואה מתוקה, מתכון שנתקלתי ברשת של סיגל ברמר המוכשרת
לא שיניתי, רק הנחתי אותו פה כי רציתי שיהיה לי בבלוג תזכורת, אבל כל הקרדיט לדבר הממכר הזה הוא שלה.
חומרים:
- 1 כוס קינואה, עדיף לבנה אבל אפשר כל צבע וגם ערבוב של הסוגים
- 1 כוס שיבולת שועל עבה
- ½ כוס שומשום
- ½ כוס פרוסות שקדים
- 2כפות שמן קוקוס
- ½ כוס מייפל אמיתי
- 4 כפות סוכר דמררה
- ¼ כפית מלח
אופן ההכנה:
- בסיר קטן לחמם את שמן הקוקס, המייפל והסוכר להמסה
- בקערה לערבב את כל החומרים יחד עם הנוזלים שנמסו
- לשטח בין 2 ניירות אפיה בעזרת מערוך שיהיה דק דק
- לאפות בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 15-20 דקות להזהבה מלאה
- לתת לקראנצ,ים להתקרר ולשבור לחתיכות גדולות.
- לשמור בצנצנת סגורה גם שבוע, אבל זה לא יחזיק כל כך הרבה מעמד מבטיחה לכם