עוגת אגסים ומרציפן

עוגת אגסים ומרציפן, רכה מאוד עם טעמים של שקדים
עוגת אגסים ומרציפן
עוגת אגסים ומרציפן בטעם של שקדים
 חומרים:
  • 1 כוס שמן
  •  3 ביצים
  •  1.5 כוס סוכר
  •  2 כוסות קמח
  •  כפית אבקת אפיה
  • סוכר וניל
  • ½ כוס שקדים טחונים
  •  ½ כוס קוקוס לבן
  • 2 אגסים מקולפים וחתוכים לקוביות ( בשביל לשמור שלא ישחירו שימו כמה טיפות מיץ לימון עליהם וכף סוכר)
  •  50 גרם מרציפן חתוך לקוביות קטנות
  •  ½ כוס רוזטה מתוקה, אם אין לכם אפשר להתשמש בתמצית טעם שקדים (אז צריך כוס מים שלמה במקום 1/2 כוס)
  •  ½ כוס מים
אופן ההכנה:
  1.  בקערת מקסר הקציפו את הביצים עם מחצית הסוכר לקצף בהיר ותפוח
  2.  להוסיף תוך ערבובע איטי את השמן
  3. בקערה שניה שימו את כל החומרים היבשים
  4. ערבבו בין בחומרים היבשים לנוזלים – שמן,רוזרטה ומים בפעמיים לתוך קצף הביצים ולערבב לאט  כדקה
  5. את סיום הערבוב עשו ידנית לוודא כי הכל נאסף לבלילה
  6. שימו מחצית מהבלילה בתבנית גודל 24 מעליה פזרו את האגסים והמרציפן החתוך וסגר במחצית הבלילה השניה, המאסה מתאימה ל2 תבניות אינגליש קייק
  7.  לאפות בתנור חומם מראש על 180 מילות כחצי שעה עד הזהבה,
  8.  הבדיקה שקסם יוצא יבש
  9. לפזר אבקת סוכר על העוגה הקרה,
  10.  עדיף אחרי יום לשמור במקרר

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן