עוגת דבש יש כל כך הרבה מתכונים, העוגה הזו ב5 דקות אתם כבר אחרי…ו… לתנור 🙂
חומרים:
- 50 גרם חמאה
- ½ כוס שמן
- 3 ביצים
- 1 כוס סוכר דמררה
- ½ כוס דבש
- כפית גדושה קינמון
- 1 כפית נס קפה אבקה
- קורט מלח
- 1.5 כוס קמח תופח
- ½ כפית סודה לשתיה
- ½ כוס קמח שקדים
- ½ כוס קוקוס
- ½ כוס מיץ תפוזים
- 2 כפות ברנדי
אופן ההכנה:
- בקערה לערבב את הביצים והסוכר, הכל במטרפה ידנית
- להוסיף שמן וזרזיף איטי וחמאה רכה, אפשר לרכך במיקרו ולערבב טוב עד לחיבור
- את כל החומרים היבשים: קמחים, סוכר, קוקוס וסודה לשתיה לערבב יחד
- להוסיף למאסה ב3 פעמים לסרוגין עם מיץ התפוזים והברנדי
- לערבב עם המטרפה עד לחיבור המאסה, אין צורך לערבב יותר מידי
- מתאים ל2 אינגליש קייק,
- לאפות בתנור שחומם מראש על 180 מעלות כחצי שעה עד שקייסם יוצא יבש