מרק עדשים בשני צבעים

A VPN is an essential component of IT security, whether you’re just starting a business or are already up and running. Most business interactions and transactions happen online and VPN
מרק שהוא נזיד סמיך כזה הוא בעצם ארוחה שלמה,
המרקים האלו הם המועדפים עלי בעיקר כי תמיד ניתן "לשחק" עם החומרים ולהמציא משהו חדש
חומרים:
  • 1 כוס עדשים כתומות יבשות
  • 1 כוס עדשים ירוקות יבשות
  • 1 בצל חתוך לקוביות
  • 1 גזר חתוך לקוביות קטנות
  • 1 תפוח אדמה חתוך לקוביות קטנות
  • 1/2 חבילה כוסברה
  •  1 כפית גדושה מלח
  • קורט  פלפל שחור
  • 1 כפית חווייג' מרק
  • 3 שיני שום  חתוכות לפרוסות
אופן ההכנה:
  1. בסיר נטגן את הבצל עד הזהבה, כ5-8 דקות.
  2. להוסיף את הגזר ותפוחי האדמה ולבשל יחד עוד 5 דקות.
  3. נוסיף את העדשים שטופות כמובן, ולערבב יחד.
  4. נוסיף את כל התבלינים והכוסברה הקצוצה.
  5. להוסיף כ2 ליטר מים עם ולהביא לרתיחה.
  6. ננמיך את האש ונבשל יחד כשעה וחתי עד שכל העדשים ממש נמסות בתוך המרק.
  7. אני בשלב הזה לא טוחנת את המרק כי הוא טעים גם ככה והירקות שומרות על צורתן – אך למי שאוהב ניתן גם לטחון למרק חלק כמו מחית.
  8. להגיש רותח עם קרוטונים, או זרזיף שמן זית וקצת כוסברה קצוצה מעל.

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן