סירות חציל עם סלסת עגבניות חריפה אפשר בטאבון ואפשר על אש גלויה בכל מקרה זה הצגה
5 חצילים בגודל בינוני, תבחרו את הקלים מבינהם הם עם פחות גרעינים
סלסת עגבניות:
4 עגבניות עדיף מסוג מגי אבל הכל הולך
2 שיני שום
פלפל ירוק חריף
מלח, שמן שית ומיץ לימון
אופן ההכנה:
חוררו טיפה עם סכין חדה את החציל שלא יתפוצץ
שימו על אש גלויה, למי שיש טאבון תשתמשו בו זה הצגה
הפכו את החציל עד שהוא חרוך מכל צדדיו וצננו מעט
פתחו כמו סירות, לא לקלף ושימו באמצע סלסת עגבניות, אני שמה על חלק טחינה וחלק סלסה זה משגע.
סלסת עגבניות – חתכו את העגבניות לקוביות קטנות הוסיפו שום מגורר ופלפל חריף חתוך קטן, תבלו בשמן זית, לימון ומלח