שיפודי יקיטורי סלמון שלא מפסיקים לאכול

שיפודי יקיטורי סלמון טעימים ברמות אחרות
יקיטורי סלמון

יקיטורי, שיפודים בסגנון יפני עשויים מסלמון, הכי קלים וטעימים שתאכלו EVER

חומרים:
  • 1/3 כוס יין לבן יבש
  • 1/3 כוס סויה מופחתת נתרן
  • 1/3 כוס מירין
  •  2 כפיות סוכר
  • גרדת גינג'ר כ1 ס"מ
אופן ההכנה:
  1.  לחתוך דג סלמון טרי ללא העור לקוביות בגודל 4/4 ס"מ
  2.  להשרות במרינדה חצי שעה ויותר ( יממה גם טוב כך הדג יתפוס את כל הטעמים)
  3.  לשפד 2-3 קוביות  על שיפוד קטן
  4. לצלות על פלנצה רותחת לצריבה מכל צד ולהכניס לתנור שחומם מרא ש170 מעלות כ10 דקות
  5.  להגשה מיידית

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן