יקיטורי, שיפודים בסגנון יפני עשויים מסלמון, הכי קלים וטעימים שתאכלו EVER
חומרים:
- 1/3 כוס יין לבן יבש
- 1/3 כוס סויה מופחתת נתרן
- 1/3 כוס מירין
- 2 כפיות סוכר
- גרדת גינג'ר כ1 ס"מ
אופן ההכנה:
- לחתוך דג סלמון טרי ללא העור לקוביות בגודל 4/4 ס"מ
- להשרות במרינדה חצי שעה ויותר ( יממה גם טוב כך הדג יתפוס את כל הטעמים)
- לשפד 2-3 קוביות על שיפוד קטן
- לצלות על פלנצה רותחת לצריבה מכל צד ולהכניס לתנור שחומם מרא ש170 מעלות כ10 דקות
- להגשה מיידית