לינצר וינאי נוסטלגי אמיתי

ריבועי ריבה לינצר וינאי
לינצר וינאי אמיתי
ריבועי לינצר וינאי קלאסי, פשוט טעמים של זיכרון מהמם מאוסטריה
 חומרים:
  • 200 גרם חמאה קוביות
  •  300 גרם קמח
  • 130 גרם סוכר דמררה
  • כוס שקדים טחונים( אני ערבבתי שקדים טחונים עם פקאן טחון)
  • ½ כפית קנמון ½ כפית אבקת אפיה
  •  1 ביצה
  • ¼ כוס חלב
  • ריבה אדומה
אופן ההכנה:
  1. במעבד מזון להכין בצק פריך – חימאה, סוכר, קמחים ואבקות לערבב למצב פירורי
  2.  להוסיף ביצה וחלב ולערבב עד שמתאחד ( לא יתר על המידה)
  3. 2/3 לשטח בתנית 30/40 הצופה בנייר אפיה
  4.  את הנותר לרדד בין 2 דפי אפיה כ ½ ש"מ עובי
  5.  לצנן הכל במקרר לחצי שעה
  6.  למרוח את הריבה בנדיבות על הבצק
  7.  וחתוך לרצועות את הבצק המרודד ולסדר בשתי וערב על הריבה
  8.  לאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות ב25 דקות להזהבה יפה, זה הכי טעים שהבצק קצת אפוי יותר מהרגיל
  9.  לצנן טוב לפני שמוציאים מהתבנית וחותכים לריבועים.
  10.  לפזר אבקת אפיה ולשמור בכלי סגור כ5 ימים

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן