קרקר פרמזן וחרדל דיז'ון

A VPN is an essential component of IT security, whether you’re just starting a business or are already up and running. Most business interactions and transactions happen online and VPN
קרקרים מלוחים, דבר מפתיע.
בשל היותם טעימים ופריכים, טעים במיוחד בימים הראשונים של ההכנה, לכן אני מכינה מראש כמה גלילים של קרקרים שונים, מקפיאה ומוציאה כל פעם גליל לאפיה.
הגליל עטוף ניילון נצמד וכך לא מקבל ריחות שונים מהמקפיא.
חומרים
  • 1/2 1 כוסות קמח
  • 3/4 כפית מלח
  • קורט פלפל שחור גרוס
  • 200 גרם חמאה
  • 1 ביצה גדולה
  • 100 גרם פרמזן טחון או צ'דר
  • כף מלא חרדל דיזון גרגירים
אופן ההכנה
  1. במעבד מזון לערבב את הקמח, המלח והחמאה למצב פירירי
  2. להוסיף את הביצה, פלפל שחור, גבינה וחרדל לערבב כמה דקות לאיחוד החומרים
  3. להוציא מהמעבד מזון לאחד את כל החומרים ולחלק ל4
  4. 4 גלילים מרוחים בביצה טרופה ומגולגלים בשומשום רגיל או מעורבב עם שומשום שחור
  5. כל גליל עטוף בניילון נצמד ולהקפאה כ 15 דקות
  6. לחתוך לעיגולים בעובי 0.5 ס"מ מקסימום
  7. לאפות על חום 160 10 דקות ולהפוך את הקרקרים ל10 דקות אפיה נוספים – שיהיו זהובים משני הצדדים
  8. לצנן ולשמור בכלי אטום
איך משדרגים לעסיסי?
מחליפים את הקמחים בקמח מלא, או קמח חומוס או קמח כוסמין – הכמויות לא משתנות
מחליפים את הגבינות בגבינות עיזים קשות.
שווה את ההשקעה כשבאים חברים, אירוח או סתם בשבילכם

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן