עוגיות לוטוס פקאן מתכון של סיגל ברמר מהבלוג אפיה בייתית, הן כל כך מוצלחות שהייתי חייבת שיהיה לי גם את המתכון בבלוג
חומרים:
- 3/4 צנצנת ממרח לוטוס חלק
- ¾ כוס סוכר חום
- 1.1/4 כוס קמח תופח
- 1 ביצה
- 100 גרם חמאה רכה
- 1 כוס פקאן קצוץ גס
- 100 גרם שוקולד חלב קצוץ גס
אופן ההכנה:
- בקערת מקסר לערבב את הלוטוס, החמאה והסוכר עד לאיחוד
- להוסיף את הביצה ולהתמיע בבצק
- להוסיף את הפקאן והשוקולד ולערבב קלות יחד
- לימור עיגולים קטנים בידיים ולשטח עם מזלג
- לאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות כ 12 דקות.