עוגיות לוטוס פקאן

עוגיות לוטוס פקאן מהממרח הטעים אש ממרח הלוטוס,זה עושה את העוגיות פריכות להפליא בטעם קרמלי משובח, תוסיפו לזה פקאן ושוקולד וחבל כל הזמן - המתכון המקורי מהבלוג אפיה בייתית
 עוגיות לוטוס פקאן מתכון של סיגל ברמר מהבלוג אפיה בייתית, הן כל כך מוצלחות שהייתי חייבת שיהיה לי גם את המתכון בבלוג
חומרים:
  • 3/4 צנצנת ממרח לוטוס חלק
  • ¾ כוס סוכר חום
  • 1.1/4 כוס קמח תופח
  • 1 ביצה
  • 100 גרם חמאה רכה
  • 1 כוס פקאן קצוץ גס
  • 100 גרם שוקולד חלב קצוץ גס
אופן ההכנה:
  1.  בקערת מקסר לערבב את הלוטוס, החמאה והסוכר עד לאיחוד
  2.  להוסיף את הביצה ולהתמיע בבצק
  3.  להוסיף את הפקאן והשוקולד ולערבב קלות יחד
  4.  לימור עיגולים קטנים בידיים ולשטח עם מזלג
  5.  לאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות כ 12 דקות.

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן