הכל מתחיל ממרק עוף, אותו אפשר להפוך וליצור המון דברים חדשים
מרק זה תמיד טעים, אם יש לו אופי אסיאתי זה אפילו עוד יותר טעים.
בשביל שלא תסתבכו יותר מידי מצרפת לכם מתכון של הכנת מרק ראמן עם קצת רמאות והרבה טעם
חומרים:
- מרק עוף שהכנו מראש, 8 כוסות מרק
- 3 כפות רוטב סויה
- 3 כפות רוטב דגים ( FISH SOUCE – להשיג בכל החנויות האסיאתיות)
- 2 ס"מ שורש ג'ינג'ר חתוך
- חזה עוף שלם
- פאק צואי, עלים כאילו סיניים, לקנות בסופר
- בצל ירוק – 1/2 כוס
- אטריות אורז
אופן ההכנה:
אטריות אורז מומלץ להשרות כ15 דקות במים חמים עד שהן הופכות שקופות- אל תפחדו קצת יותר זמן לא קורה לזה כלום
- להרתיח מרק עוף מוכן – הכמות היא לפי כמות המנות שאתם רוצים להגיש, כי מכינים, מגישים ומסיימים לא משאירים שאריות.
- להוסיף ג'ינג'ר חתוך דק דק, סויה ורוטב דגים, בצל ירוק – 5 דקות.
- להוסיף חזה עוף חתוך לחתיכות קטנות לבשל הכל יחד 5 דקות נוספות עד להלבנה של העוף.
- להוסיף פאק צ'וי חתוך לרבעים ל2 דקות שלא יהיה רך לגמרי.
- להגיש אטריות אורז שקופות בקערה, עלים ירוקים, מרק מהמם עם ריח שאי אפשר לעמוד מולו ורוטב סויה בצד.