סהרוני שמרים במילוי בשר

סהרוני בצק שמרים ממולאים בבשר, מרשים וטעים לאירוח מושלם

סהרוני שמרים במילוי בשר

כל דבר עם בצק הוא טעים במיוחד, אבל אם עוד ממלאים אותו בבשר עם בצל מטוגן, מה כבר יכול להיות רע?
אז אם באים אליכם חברים ובא לכם להרשים אותם – שחקו אותה במתכון הבא
חומרים:
  • 350 גרם קמח לבן
  • 1/2 כף שמרים יבשים
  • 120 גרם מים
  • 1 ביצה
  • 3 כפות  שמן זית
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית חומץ

מילוי:

  • בצל חתוך לקוביות
  • 1/2 קילו בשר טחון
  • מלח, פלפל, כמון
  • אפשר גם צנוברים קלויים טיפה
  • אופציה נוספת פטרוזילה קצוצה כתוספת לבשר
אופן ההכנה:
  1. לערבב על כל חומרי הבצק , אם מכינים את הבצק במקסר לערבב את הבצק כ 10 דקות ולהתפיח כחצי שעה.
  2. במתחבת נטגן את הבצל עד הזהבה, נוסיף את הבשר הטחון והתבלינים ונפורר יחד עד שהבשר משנה את ציבעו –  חובה לקרר  לגמרי לפני המילוי
  3. לחלק ל 12 כדורים קטנים ולרדד כל כדור לעיגול ולמלא כל עיגול בבשר לגלגל וליצור סהרון – לא צריך להתפיח שוב
  4. למרוח בביצה טרופה ולפזר שושמום, קצח, פרג – מה שיש לכם בבית
  5. לאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות כ20 דקות , עד הזהבה

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן