תירס מקסיקני צלוי על האש

תירס חם, תירס חם, בסגנון מקסיקני

תירס

חומרים:
  •  חבילה תירס חתוך לחצאים ומבושל במים עם מלח עד ריכוך
לרוטב:
  • 3 כפות צ'ילי מתוק
  • 2 כפות חומץ בלסמי
  • 2 כפות דבש
  • 3 כפות שמן קנולה
  • 3 כפות רוטב סויה
  • 1 שן שום כתושה
אופן ההכנה:
  1. למרוח קלח תירס במרינדה ולהניח על האש
  2. למרוח פעמיים נוספות במהלך הצליה
  3.  להוריד מהאש כאשר מקבל צבע יפה וחרוך, אך לא שרוף

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן