לחם פירות יבשים, מתכון של רות טאובר ז"ל

לחם פירות יבשים לטו- בשבט

לחם פירות יבשים, מתכון של רות טאובר ז"ל
לקחתי על עצמי להנציח מתכונים שלה, סבתא של השכנים הנהדרים שלי במזכרת בתיה, אישה גרמניה שהכינה דברים בסיסים נהדרים.
אחד מהם זה לחם פירות יבשים שאני מכינה בטו- בשבט יחד עם כל עם ישראל, לכל אחד המתכונים האהובים עליו, משחה לחלוק את זה איתכם
חומרים:
  • 3 ביצים
  • 1.5 סוכר
  • 1 כוס קוואקר דק
  • 1 כוס קמח תופח
  • כוס שזיפים ללא גרעינים
  • כוס משמש מיובש
  • כוס אגוזי מלך או אגוזי לוז
  • כוס צימוקים כהים
אופן ההכנה:
  1. להקציף את הביצים והסוכר
  2. להוסיף את הקוואקר והקמח לעררבב קלות
  3. להוסיף את כל שאר החומרים קצוצים דק ולערבב, מתאים ל2 תבניות אינגליש קיק
  4. לאפות בתנור שחומם מראש 170 מעלות כשעה ורבע

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן