עוגת מיץ של דליה

עוגת מיץ, מי לא מכיר - קבלו את המתכון האולטימטיבי לעוגה גבוה ורכה

עוגת מיץ של דליה

מי לא  מכיר עוגת מיץ?
אבל כאן תקבלו את המתכון האולטימטיבי, מתכון שעובר בירושה מהסתבות שפעם אפו בתנור על הגאז, שפעם אפו בתבנית אלומניום עם חור.
אמנם אני כבר מזמן עברתי לסיליקון, אבל הטעם הוא של סבתא סטייל.
המתכון מוגש באדיבות דליה חברה שלי שהיא אלופת העולם בעוגה הזו.

חומרים:
  • 5 ביצים מפרדות
  • 1.5 כוסות סוכר
  • 2 כוסות קמח
  • 1 כוס שמן
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • גרדת תפוז
אופן ההכנה:
  1. להקציף חלבונים עם מחצית מכמות הסוכר
  2. בקערה נפרדת להקציף את החלמונים עם יתרת הסוכר ולהוסיף לאט את השמן ומיץ התפוזים
  3. להוסיף לחלמונים בהדרגה את הקמח ואבקת ואפיה
  4. בסוף לקפל פנימה את הקצף חלבונים בקיפול איטי עד חיבור כל חומרי המאסה יחד
  5. לאפות בתבנית עם חור באמצע בתנור שחומם מראש 170 מעלות, אפי של 45 דקות
  6. לבדוק שמוכן עם קיסם שננעץ ויוצא יבש

איך נשדרג מבסיסי לעסיסי:

עוגת מיץ ודובדבנים – נוסיף כוס דובדבנים, ללא המיץ, אפשר רגילים ואפשר אמרנה – מהמיץ עם 2 כפות סוכר ו1 כף קורונפלור על האש ל7 דקות,  נכין ציפוי לעוגה

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן