סלט חציל רומני

סלט חציל רומני, אוכל מזרח אירופאי עם הרבה שום וחמץ
חציל רומני
ואוו, זה סלט חציל רומני מהבית של סבתא שלי הרומניה, כמובן, מלא שום וחוצץ.
אוכל מזרח אירופאי במייטבו
חומרים:
  • 2 חצילים קלים עדיף מזן בלאדי
  •  בצל לבן חתוך קטן קטן
  •  10 גבניות שרי
  • 3 כפות שמן זית
  • 4 כפות מיך לימון
  •  3 כפות חומץ
  • 2 שיני שום כתושות
  • מלח, פלפל
אופן ההכנה:
  1.  לצלות את החלצילים על אש גלויה עד לאיכוך מלא ולהוציא את הבשר הרך
  2.  למעוך בממחה פירה דק דק
  3.  לערבב עם חצאי עגבניות שרי והבצל החתוך קטן קטן והשום
  4.  לתבל בשמן, חומץ, לימון מלח ופלפל
  5.  לתת לסט לשבת במקרר לכמה שעות לספיגת כל הטעמים

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן