עגבניות שרי צלויות עם שום ושמן זית

עגבניות עם שום צלויות בתנור

עגבניות שרי צלויות עם שום ושמן זית

חומרים
  • 2 ססלות עגבניות שרי, אפשר לערבבב צבעים, אפילו רצוי
  • 2 ראשי שום שלמים חצויים
  • 3 ענפי טימין
  • שמן זית
  • מלח גס

אופן ההכנה:

  1. לחתוך את כל סוגי העגבניות לחתיכות שוות בגודל, אם אילו רק עגבניות שרי אז נחצה רק לחצי
  2. נסדר גם שיני שום בודדות וגם ראשי שום חצויות
  3. נפזר בנדיבות שמן שית, מלח גס, ענפי טימין
  4. נאפה בתנור בחום 180 מעלות כחצי שעה עד שהעגבניות משנות את ציבען וניראות טיפה שרופות
  5. נשמור בכלי סגור במקרר, כאשר נמלא את כל החלל שנשאר עם שמן זית
  6. נשמר הרבה זמ במקרר

יכול לשמש למריכה על לחם, לשדרג סנדוויצים, להוסיף לתבשיל בשר או להגיש עם גבינת פטה יחד עם עגבניות טריות

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן