קרם לימון מבושל

קרם לימון מתאים לפאי וקינוחים

 קרם לימון מבושל

זה בעצם קרם אינגלייז לימון משובל כך שהביצים מבושלות ולא מהוות בעיה.
אני אוהבת אותו לפאי לימון והוא נשמר במקפיא כחודשיים אם צריך
חומרים:
  • גרדת לימון מ4 לימונים
  • מיץ מ6 לימונים
  • 4 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 50 גרם חמאה
אופן ההכנה:
  1. בסיר לצרף את הביצים והסוכר
  2. על להביה בינונית, לצרף את הגרדת לימון ומיץ הלימון ולערבב עד הסמכה
  3. להוריד מהאש ולהוסיף את החמאה עד להמסה
  4. נשמר במקרר סגור הרבה זמן

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן