ניו יורק ציז קייק

עוגת גבינה ניו יורק גבוהה במיוחד
לפני שבועות, אחרי שבועות, תמיד כשתמחשק עוגת גבינה זו עוגה מנצחת – ניו יורק צ'יז קייק
2 סודות להצלחת עוגת גבינה – 1 לשם תבנית מים בתחתית התנור והשניה לאפות 10 דקות בחום גבוהה ולהוריד את החום ל50-60 דקות נוספות, לא להוציא את העוגה מיד מהתנור.

חומרים:
  • 500 גרם גבינת סקי 5%
  • 1 קופסא גבינת סימפוניה
  • 6 ביצים מופרדות חלמונים וחלבונים
  • 1 כוס סוכר
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • מחית וניל
  • 3 כפות קורנפלור
  • 2 כפות פודינג אינסטנט
  • 150 גרם עוגיות פתי בר מפוררות
  • 80 גרם חמאה מומסת
  • ½ כוס סוכר דמררה
  • 1 שמנת חמוצה + 2 כפות אבקת סוכר
אופן ההכנה:
  1. להפריד  את הביצים לחלמונים וחלבונים
  2. את החלבונים נקציף עם 1/2 כוס סוכר
  3. את החלמונים נערבב יחד עם הגבינות והסוכר הנותר בקערה נפרדת
  4. נוסיף לגבינות את הקורונפלור, פודינג אינסטנט, סוכר וניל ומחית וניל ( למי שיש) נערבב טוב לקבלת מאסה אחידה וללא גושים.
  5. נוסיף בתנועות קיפול את החלבונים.
  6. בתבנית גודל 24 נשים את העוגיות שנתחנו במעבד מזון יחד עם הסוכר דמררה והחמאה, נהדק לתחתית ולדפנות התבנית היטב.
  7. נצנן 10 דקות במקרר
  8. נשפוך את מאסת הגבינה על תחתית העוגיות
  9. נשים בתחתית התנור תבנית מלאה מים
  10. נאפה בתנור שחומם מראש ל200 מעלות כ 10 דקות, נוריד את החום ל180 מעלות ונאפה עוד 50 דקות.
  11. העוגה מוכנה שהיא טיפה רוטטת במרכז.נצנן כחצי שעה בתנור מכובה
  12. נוציא את העוגה ונשים מעל שמנת חמוצה מערבבת עם 2 כפות אבקת סוכר ונאפה שוב כ10 דקות בחום 180 מעלות
  13. יש לצנן את העוגה טוב טוב לפני כניסתה למקרר
  14. העוגה מוכנה לאכילה רק לאחר לילה במקרר
איך נשדרג מבסיסי לעסיסי:
נגרר למאסה מרגדת לימון מלימון שלם, תתקבל מאסה לימונים. את השמנת ששמים מעל העוגה נתבל גם כן בגרדת לימון מחצי לימון – נקבל ניו יורק ציז קייק בטעמי לימון.

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן