ארעיס כל טוב

ארעיס כל טוב, כשמו כן הוא מלא בכל טוב מבשרים איכותיים

ארעיס כל טוב, כולם עושים אותו, בכל מיני צורות, תבלינים, כך שגם  אני מפנקת את המשפחה שלי
הכיף זה כמה טעים כמה פשוט
זה המתכון שלי – חומרים:
  • 1/2 קילו בשר אונטר ריב טחון, אשפר לערבב כמה סוגי בשר ואפיו עדיף
  • 3 פיתות
  • 1 בצל מגורר במגרדת
  • חופן צנוברים קלויים
  • חופן פטרוזיליה קצוצה
  • 1/2 כפית סודה לשתייה
  • 1/2 כפית מלח
  • 1 כפית תבלין ראס אל חנות
אופן ההכנה:
  1. לערבב את כל החומרים יחד בידיים כמו לישה של בצק
  2. לתת לתערובת לנוח לחצי שעה לפני מילוי הפיתות
  3.  אז נחלק את המילוי ל6 כדורים שווים ונמלא את הפיתות עד לפינות העמוקות, אני חוצה את הפיתות לפני צליה לעיתים גם לרבעים ( לאחר מילוי)
  4. נשמן את הפיתה משני צדדיה בשמן זית ונניח על מחבת פסים חמה או פלנצה עם הפנים כלפי מטה (החלק החשוף של הבשר)
  5. נצלה על אש בינונית גם את צדדי הפיתה כך שיהיו חרוכים טיפה, זה הופך אותם לקריספיים – על מנת שהבשר יהיה מוכן בפנים תהליך הצלייה לוקח כ10 דקות על פלטה חמה ואש בינונית.
נגיש עם סלט ירקות חתוך קטן וטחינה איכותית
איך נשדרג לעסיסי:
אפשר להפוך את הפיתה לצמחונית כשנמלא בגבינה בולגרית, גבינות קשות, עגבנייה וזיתים – זה קצת יותר כמו טוסט על הפלנצה.
אופציה נוספת להכין המבורגר של עדשים המדמה את הבשר רק לצימחונים

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן