קרמבל תפוחים ושזיפים

A VPN is an essential component of IT security, whether you’re just starting a business or are already up and running. Most business interactions and transactions happen online and VPN
קרמבל מתפוחים, פירות שונים,פירות יער וכו.. כל אופציה תופסת
חומרים:
  • 10 שזיפים
  • 5 תפוחי עץ גראנד סמיט כאילו החמוצים ( מקולפים או לא זה להחלטתכם)
  • כף מיץ לימון
  • 1/4 כוס סוכר
  • לקרמבל:
  • 1 כוס חד פעמית קמח
  • 1 כוס חד פעמית קוואקר
  • 1 כוס חד פעמית סוכר חום
  • 100 גרם חמאה או מחמאה ( תלוי בכם אם תרצו את הקרמבל פרווה או חלבי)
אופן ההכנה:
  1. לחתוך את הפירות, הסיבה שציינתי כי התפוחים מקולפים או לא כי תפוח עם הקליפה נשמר בצורתו ותפוח מקולף הופך למחית, אז להחלטתכם, הכל טעים
  2. נשים מעל מיץ לימון שלא ישחירו התפוחים וסוכר.
  3. בקערה נפרדת לערבב את כל חומרי הקרמבל בידיים, כן בידיים, וליצור בצק פירורי כזה – לפזר על התפוחים והשזיפים.
  4. לאפות בתנור 35 – 45 דקות בחום 170 מעלות עד הזהבה של הקרמבל.
  5. להגיד פושר עם גלידה וניל.
איך משדרגים מבסיסי לעסיסי
  • להחליף את התפוחים בפירות יער
  • לתבל את התפוחים בקינמון ואפות בתנור ללא כיסוי – לשם מעל מרנג ולאפות שוב בחום נמוך חצי שעה

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן