במיה מתכון נוסטלגי

במיה מתכון נוסטלגי במיוחד

במיה מתכון נוסטלגי של סבתא אסתר

אין על סבתא אסתר שהייתה אישה מהממת ממשפחתו של יצחק נבון, ספרדיה ספניולית דור 8 בארץ
האמת לא סבתא שלי אלא של בעלי, אבל אני אימצתי אותה להיות גם סבתא שי ולמדתי ממנה קצת לבשל.
כניראה שלא מספיק, אני מאוד מצטערת על זה היום.
זה אחד המתכונים שלמדתי ממנה, כמה פשוט ככה טעים
חומרים:
  • 1 קילו במיה, אני מעדיפה את התאילנדית, היא רכה וארוכה
  • 2 כפות קסק עגבניות
  • מלח, פלפל
  • קורט סוכר
אופן ההכה:
  1. לנקות את כל הבמיה  מהחלק האחורי של הפולים
  2. ליבש במגש כיום, עדיף בחוץ – על מנת ליבש את הריר שיש בבמיה
  3. לטגן בשמן עמוק עד לשינוי הבע לחום
  4. לשם בסיר נפרד עם רסק עגבניות תיבול ו2 כוסות מים
  5. לבשל כ20 דקות על אש קטנה
אפשר להקפיא אחרי שב הטיגול ולהכין כל פעם מנה

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן