הפיצה שלי

A VPN is an essential component of IT security, whether you’re just starting a business or are already up and running. Most business interactions and transactions happen online and VPN

הפיצה שלי
מתכון לבסיס

 

לפעמים ממש בא לנו פיצה,
הבן הקטן שלי, שהוא כבר לא כל כך קטן, בן 18, מאוד מאוד אוהב פיצות.. לא בהכרח בייתיות
אבל שאר בני הבית מתים על זה שאני מכינה פיצה, כי כל הבית מריח וממש מזילים ריר,
חלק אוכלים פיצה מרגריטה, חלק עם ארטישוק וחלק גם פפרוני,לכל אחד מותר לבחור את הטופינג שלו…
לכן תכינו קודם בצק שווה ומכאן תשימו עליו מה שבני הבית שלכם אוהבים.
חומרים:
לבצק:
  • 500 גרם קמח לבן מנופה
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 2 שיני שום מעוכות
  • 1  כפית מלח
  • 200 גרם מים
  • לרוטב:
  • עגבניות מרסקות מקופסא
  • 1 שן שום
  • כפית שטוחה מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1/2 כפי אורגנו יבש
  • 1 כף שמן זית
  • מעל לפיצה:
  • גבינת מוצרלה מגוררת
  • זיתים שחורים, פטריות חתוכות, ארטישוק מקופסא או כל דבר שבא לכם
אופן ההכנה:
  • במיקסר נערבב את הקמח, השמרים, ושיני השום המעוכות
  • את המים נכניס בזרזיף דק עד שנבלעים בקמח
  • נערבב את המלח והשמן ונוסיף לבצק עד לחיבור מלא
  • נלוש במיקסר כ10 דקות
  • להתפיח את הבצק כחמי שעה
  • את הרוטב נערבב הכל יחד במעבד מזון
  • לסדר על בצק הפיצה
  • לאפות בתנור שחומם מראש 250 מעלות כ 10 דקות
  • להוציא ולשם גבינה ואת כל התוספות
  • להחזיר לתנור ל10 דקות נוספות
אם רוצים פיצה עבה יש להתפיח את הבצק שוב כרבע שעה לפני האפייה

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן