גראטיין תפוחי אדמה לעצלנים ורעבים

A VPN is an essential component of IT security, whether you’re just starting a business or are already up and running. Most business interactions and transactions happen online and VPN
אמא מה אני אמור לאכול פה.. אומר לי כל הזמן הבן האמצעי שלי שבא הביתה מהעבודה רעבבב.
בגדול תמיד יש מה לאכול אבל בא לו משהו אחר, אז בצ'יק אני יכולה להכין את הגראטיין הזה שיוצא טעים וממש מהיר.
חומרים:
  • 5 תפוחי אדמה כולל הקליפה חתוכים לפרוסות דקות ( ניתן להשתמש במעבד מזון, מנדולינה או חיתוך ידני)
  • בצל 1 חתוך לטבעות דקות
  • שמנת מתוקה 10%
  • תימין
  • מלח, פלפל
  • קורט אגוז מוסקט
  • שמן זית
  • 50 גרם גבינת פרמזן מגוררת
אופן ההכנה:
  1. להרתיח את פרוסות תפוחי האדמה בסיר עם מלח כ 8 דקות.
  2. בתבנית או סיר שטוח על הגאז להזהיב את הבצלים בשמן זית.
  3. להוסיף את השמנת המתוקה, תימין ותבלינים.
  4. להוסיף את תפוחי אדמה המסוננים (כוס 1 של המים נשמור בצד), לערבב.
  5. נוסיף מחצית מהפרמזן ונסדר פה בתבנית.
  6. נאפה בתנור שחומם מראש כ 200 מעלות כ15 דקות , או עד שתפוחי האדמה רכים ( ככל שנחתוך יותר דק כך הגראטיין יהיה מוכן יותר מהר).
  7. נפזר את שארית הפרמזן ונאפה להזהבה עוד 10 דקות.
איך נשדרג מבסיסי לעסיסי:
  • נוסיף פטריות טריות מכל סוג שיש מוקפצות בחמאה ויין לבן

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן