פנקייק ריקוטה גבינת עיזים וסלמון.
זה באמת כמה דקות הכנה, ואפשר להפוך את הפנקייקים הקטנים
הללו לכל דבר שתרצו, יכול להיות מתוק או מלוח.
אפשר להשתמש בגבינה אחרת אך יבשה כמו טיב טעם, כי כל גבינה רטובה כמו סקי או קוטג תהפך את הפנקייקים למיימים.
אם החלטתם ללכת על הגרסה המתוקה, כמובן לא לשכוח להוריד את הפרמזן.
תאמינו לי יחשבו שעברתם קורס בישול.
חומרים:
-
1 קופסא ריקוטה פרסקה
-
2 ביצים
-
2 כפות קורנפלור
-
כפית מלח
-
50 גרם פרמזן מגורר
אופן ההכנה:
-
לערבב הכל יחד וליצור פנקייקים קטנים על מחבת משומנת קלות
-
להגיש עם עיגול גבינת מעיזים וסלמון מעושן מעל
איך משדרגים לעסיסי:
-
במקום הפרמזן, והמלח, מוסיפים סוכר והופכים את הפנקייקים למתוקים.
-
להוסיף בטטה מעוכה מבושלת ולהפוך את הפננקייקים לפנקייק בטטה.