פנקייק ריקוטה, גבינת עיזים וסלמון

פנקייק ריקוטה וטופינג לאירוח מושלם

פנקייק ריקוטה גבינת עיזים וסלמון.
זה באמת כמה דקות הכנה, ואפשר להפוך את הפנקייקים הקטנים 

הללו לכל דבר שתרצו, יכול להיות מתוק או מלוח.
אפשר להשתמש בגבינה אחרת אך יבשה כמו טיב טעם, כי כל גבינה רטובה כמו סקי או קוטג תהפך את הפנקייקים למיימים.
אם החלטתם ללכת על הגרסה המתוקה, כמובן לא לשכוח להוריד את הפרמזן.
תאמינו לי יחשבו שעברתם קורס בישול.

חומרים:

  • 1 קופסא ריקוטה פרסקה
  • 2 ביצים
  • 2 כפות קורנפלור
  • כפית מלח
  • 50 גרם פרמזן מגורר

אופן ההכנה:

  1. לערבב הכל יחד וליצור פנקייקים קטנים על מחבת משומנת קלות
  2. להגיש עם עיגול גבינת מעיזים וסלמון מעושן מעל

איך משדרגים לעסיסי:

  • במקום הפרמזן, והמלח, מוסיפים סוכר והופכים את הפנקייקים למתוקים.
  • להוסיף בטטה מעוכה מבושלת ולהפוך את הפננקייקים לפנקייק בטטה.

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן