ניוקי עם תרד וכל זה תחת הכותרת חצי שעה ארוחה, זה לא סתם.
כי לפעמים באמת נתקענו, משהו רעב או הגענו מאוחר מהעבודה וצריך לפנק בארוחה.
המתכון הזה אומנם הוא בלוף כי את הניוקי אנחנו קונים – אבל התוצאה שווה ביותר וגם מרשימה.
חומרים:
-
1 חבילת ניוקי מוכן
-
100 גרם חמאה
-
2 כפות שמן זית
-
3 עלי מרווה
-
1 חבילה עלי בייבי תרד שטופים
אופן ההכנה:
-
בסיר עם מים רותחים נבשל את הניוקי עד שיצופו
-
במחבת גדולה נפרדת נמיס את החמאה עם שמן הזית, עלי מרווה, טיפה מלח ופלפל
-
כאשר החמאה נמסה, נוסיף מצקת מרק ממי בישול הניוקי למחבת
-
נוסיף את הניוקי ונערבב עם החמאה
-
ממש לפני ההגשה נוסיף את עלי התרד ונערבב מעט, זאת על מנת שעלי התרד ישערו רעננים ולא יתבשלו