ניוקי בחמאת מרווה ובייבי תרד לכל מי שרעב בדרך

ניוקי עם עלי תרד, יש מי שיכול לא לאהוב את זה?
ניוקי  עם תרד וכל זה תחת הכותרת חצי שעה ארוחה, זה לא סתם.
כי לפעמים באמת נתקענו, משהו רעב או הגענו מאוחר מהעבודה וצריך לפנק בארוחה.
המתכון הזה אומנם הוא בלוף כי את הניוקי אנחנו קונים – אבל התוצאה שווה ביותר וגם מרשימה.
חומרים:
  • 1 חבילת ניוקי מוכן
  • 100 גרם חמאה
  •  2 כפות שמן זית
  • 3 עלי מרווה
  • 1 חבילה עלי בייבי תרד שטופים
אופן ההכנה:
  1. בסיר עם מים רותחים נבשל את הניוקי עד שיצופו
  2. במחבת גדולה נפרדת נמיס את החמאה עם שמן הזית, עלי מרווה, טיפה מלח ופלפל
  3. כאשר החמאה נמסה, נוסיף מצקת מרק ממי בישול הניוקי למחבת
  4. נוסיף את הניוקי ונערבב עם החמאה
  5. ממש לפני ההגשה נוסיף את עלי התרד ונערבב מעט, זאת על מנת שעלי התרד ישערו רעננים ולא יתבשלו

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן