לזניה בשרית

לזניה בשרית, היא ארוחה במנה אחת, גם בשר וגם פחממה.. אז נשאר רק הסלט

לזניה בשרית

לזניה בשרית אחת הטעימות, הבשמל פרווה, הגבינה רק לצורך התמונה. כך שמי שרוצה להכין לאזניה בשרית טעימה יכול לוותר על הקישוט:)

  • חומרים:
  • ¾ קילו בשר טחון בקר
  • 2 קופסאות רסק עגבניות קטנות
  • 1 קופסא עגבניות מרוסקות
  • 1 בצל גדול חתוך לקוביות
  • שמן זית
  • 2 ביצים
  • חבילה דפי לזניה

לבשמל

  • 2 כפות קמח
  • 1 כוס מים
  • 1 כפית חרדל חלק
  • מלח\ פלפל שחור
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
אופן ההכנה:
  1. במחבת רחבה נטגן את הבצל בשמן קנולה עד הזהבה
  2. נוסיף את הבשר לכ 5 דקות עד שמשנה את צבעו ונוסיף לו את התבלינים ורסק העגבניות
  3. לבשל יחד על אש בינונית עד שהנוזלים מתאדים ונשארת מאסה יחסית יבשה
  4. בקערה נערבב קופסא עגבניות מרוסקות ( אני אוהבת את האיטלקיות הן בדרך כלל מעגבניות תמר המתוקות והטעימות במיוחד) אבל הכל הולך, יחד עם מלח ופלפל
  5. בסיר נוסף נכין את הבשמל: שמן זית, 2 כפות קמח ומים, נוסיף תיבול וכפית חרדל עד שנוצרת מאסה סמיכה
  6. נרכיב את הלזניה: שכבת  דפי לזניה מעליה עגבניות מרוסקות מתובלות, מעל שכבה ראשונה של בשמל, מעל את כל הבשר
  7. שוב שכבה של עלי לזניה ומעליה את שארית הבשמל וערבב עם 2 הביצים הטרופות
  8. נאפה בתנור מכוסה כ 40 דקות ואז נוריד את הכיסוי ונאפה עוד חצי שעה להזהבה על חום 170 מעלות
  9. טריק קטן, שימו נייר אפיה מתחת לנייר כסף וכך לא ידבק לכם בזמן הכיסוי והאפייה

איך נשדרג מבסיסי לעסיסי:

לזניית גבינות

 

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן