מברוקה עלי סיגר וגבינות

שבלולי עלי סיגר במילוי גבינו מלוחות, ורסיה מעניית לבורקס ומאוד עשירה להגשה

מברוקה עלי סיגר ממולאים, המתכון הזה הוא פרי ידיה של חברתי שרית
אחן לי מושג מאפה השם שלו אבל מה זה באמת חשוב, העיקר שהוא קל, זמין וטעים באופן מיוחד .
משדרג את השולחן אם באים אליכם חברים וצריך משהו זריז.
אפשר למלא בכל הגבינות שיש לכם בבית אם לא יצא להתכונן מראש

חומרים:

עלי סיגר לפי גודל התבנית שלכם

מילוי:
  • 100 גרם גבינה בולגרית
  • 50 גרם קצקבל מגורר
  • 50 גרם פרמזן מגורר
  • 3 ביצים
  • 1 כוס חלב
אופן ההכנה:
  1. נערבב את כל הגבינות למילוי יחד בקערה
  2. נמלא עלי סיגר במילוי נגלגל ונניח בתבנית אחד ליד השני  בשבלולים עד אשר כל התבנית מלאה (כדאי להצמיד את השבלולים)
  3. נערבב את הביצים עם החלב  ונשפוך על כל המאפה
  4. אין צורך במלח כי המליחות מגיעה ממילוי הגבינות
  5. נניח לנוזל להיספג כ10 דקות ונאפה בתנור שחומם מראש 160 מעלות כ20 דקות, או עד הזהבה
  6. נקרר מעט ונגיש – אף אחד לא יכול לעמוד בפיתוי

איך נשדרג מבסיסי לעסיסיף

  • במקום מילוי גבינו מלוחות נחליף במילוי גבינת מתוקות וצימוקים
  • נמלא בגבינת ריקוטה, סוכר ופירות יער

 

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן