חציל קטן ממולא בשר

חציל קטן ממולא בשר, שילוב של חציל בשר ועגבניות - סוג של מפרום בחציל קטן
 במקרה הזה יש להשתמש רק בחצילים מהזן הקטן , אבל הגדולים מבינהם
לחצות באמצע כאשר הראש עדיין מחובר ולרוקן קצת את התוכן שיהיה מקום לבשר

חומרים:
  • ½ קילו בשר טחון איכותי
  • חופן פטרוזילה קצוץ
  • מלח, פלפל
  • כפית תבלין לקציצות
  • ½ כפית פפריקה מתוקה
  • קצת סודה לשתיה
  • ביצה
  • קמח
  • בצל חתוך לרצועות דקות
  • 3 שיני שום פרוסות
  • רסק עגבניות
  • פפריקה מתוקה
  • מלח, פלפל
 אופן ההכנה:
  1. ללוש את כל חומרי המילוי יחד ולכסות בניילון נצמד, למקרר חצי שעה שיתפוס את כל הטעמים.
  2. ליצור קציצה אובלית מהבשר ולמלא בחציל החתוך לפי ההנחיות מעלה.
  3. לתבול בביצה וקמח ולטגן קלות מכל צד
  4. בסיר שטוח לטגן פרוסות בצל להזהבה
  5. להוסיף את השום
  6. להוסיף את כל התבלינים לשמן והבצל שיפתחו
  7. להסדר את החצילים בסיר ולהוסיף את רסק העגבניות ומים עד מחצית גובה החציל
  8. להביא לרתיחה ולבשל עו שעה על אש קטנה ( אני אוהבת להכניס לתנור מכוסה במקום לבשל על האש כי אז החום עוטף את כל הסיר ויוצא פצצה)

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן