מרק בטטה עם קינמון שקדים

A VPN is an essential component of IT security, whether you’re just starting a business or are already up and running. Most business interactions and transactions happen online and VPN

מרק בטטה קנמון ושקדים

תמרי חברתי נתנה לי את המתכון הזה, כולם התלהבו.. איך לא?!?
מרק כזה קרמי, ללא שמנת, עם נגיעה של קינמון ושקדים.. טעם כזה מיוחד והכי חשוב ממש ממש לא קשה להכנה
חומרים:
  • 2 בטטות
  • 1 תפוח  אדמה
  • 1 בצל חתוך לקוביות
  • 1 מקל קינמון
  • 3 כפות פרוסות שקדים קלויות במחבת
  • 1 כפית מלח
  • פלפל שחור
  • שמן זית
אופן ההכנה:
  1. לטגן קוביות גדולות של בטטה, תפוחי אדמה ובצל בשמן זית כ10 דקות
  2. להוסיף ים עד לכיסוי הירקות ועוד 5 ס"מ
  3. לתבל במקל קינמון, מלח ופלפל ולבשל ב50 דקות עד שכל שהירקות רכים
  4. להוציא חלק מהמים ולא לשכוח להוציא את מקל הקינמון ולטחון את היקרות במקסר מוט  עד למקרם חלק
  5. להוסיף את השקדים שקלינו טיפה במחבת ולהמשיך לטחון
  6. להוסיף מים עד שהמרק מקבל את מידת הסמיכות שרצויה לכם
  7. לבדוק תיבול, להביא לרתיחה ולהגיש עם קרוטונים או כף שמנת חמוצה

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן