מלפפון כבוש במלח, סבתא סטייל

מלפפון כבוש במלח בטעם בייתי

מלפפון כבוש בייתי במלח ,כזה כמו שסבתא הייתה מכינה.
חייבת לציין כי מלפפון חייב להיות קטן וקשה, אחרת הם יוצאים מושיים ולא טעימים. זו ההזדמנות ליצור קשרים עם הירקן שייתן לכם גם לא בעונה מלפפונים מובחרים ולא כאילו מהמקררים

חומרים:

  • 2 קילו מלפפונים קטנים וקשים
  • 5 שיני שום
  • 2 פלפלים חריפים
  • מלח
  • שמיר

אופן ההכנה:

  1. ננקה את ראשי המלפפון ונסדר אותם בצנצנת ההחמצה בשילוב עם שיני שום חצויות וחתיכות גסות שלש פלפל חריף
  2. על כל ליטר מים נשים 1/2 כף מלח גס
  3. נמלא מים עד לסוף הצנצנת ונחתום בענפי שמיר
  4. לשם בחוץ ל 3 ימים, בחורף אולי 4 ונטעם אחרי יומיים האם המלח מספיק או צריך להוסיף, להכניס ךמקרר רק אחרי המלפפונים מוכנים, ישנו את צבעם והם כבר כבושים

להדפסת המתכון:

אהבתם? זה הזמן לשתף את המתכון עם האוהבים שלך

יעל חננוביץ

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

השאירו תגובה

קצת עליי

יעל חננוביץ, בלוגרית אוכל ומפתחת מתכונים.

עוד כתבות באתר

הצטרפו אלינו בפייסבוק

הרשמה לניוזלטר מתכונים המהמם שלי

BASE TO TASTE
the good things

הרשמו עכשיו לניוזלטר המתכונים המהמם שלי

הצטרפו אליי ברשתות החברתיות

כל הזכויות שמורות לבייס טו טייסט © 2020

גלילה לראש העמוד

מזמינה אותך להרשם

לניוזלטר המהמם שלי

דילוג לתוכן